Prepositiosaari engl.

15,00 

Tässä hauskassa pelissä opetellaan ja kerrataan prepositioita englanniksi.

tuotetunnus (SKU) OIV13028 Osasto:
Toimituskulut 4,90 €

Kuvaus

Tässä hauskassa pelissä opetellaan ja kerrataan prepositioita englanniksi – edessä, takana, vieressä, välissä, alla, päällä, sisällä ja yllä.

Peli sisältää pelilaudan, jossa on yksityiskohtainen kuva merirosvoista saarella (laudan takana näytetään kaikki pelissä kerratut paikan määreet), 66 pelikorttia (58 kortissa on lauseita, jotka pitää täydentää ja 8 kortissa esitetään paikan määreet), aarre eli 60 kultakolikkoa sekä ohjelehtinen (englanniksi), jonka lopussa on lueteltu vastaukset.

Pelaajat istuvat pelilaudan ympärillä ja katselevat laudan kuvaa. He nostavat vuorotellen kortteja, joiden lauseet pitää täydentää – kortin valittuaan oppilaan/tiimin täytyy etsiä laudalta se hahmo, josta lause kertoo ja täydentää lause oikealla prepositiolla. Jos vastaus on oikein, oppilas/tiimi palkitaan kultakolikolla. Voittaja on se pelaaja/tiimi, jolla on pelin lopussa eniten kultakolikoita.

Ohjelehtisessä (engl.) on lisäksi esitetty muutamia vaihtoehtoisia tapoja pelin pelaamiseen. Peli on tarkoitettu 2–8 pelaajalle.