Alcatraz

14,90 

Alcatraz on hauska aivopähkinäpeli, jossa olet vangittuna korkean turvallisuustason vankilassa.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) OIV12510 Osasto:
Toimituskulut 4,90 €

Kuvaus

Pystytkö välttämään kamerat paetessasi uskaliaasti Alcatrazista? Alcatraz on hauska aivopähkinäpeli, jossa olet vangittuna korkean turvallisuustason vankilassa. Valvontakameroita on joka puolella, paitsi siellä, missä pakotikkaat ovat! Vanginvartijat katselevat kameroita näytöiltään, mutta sinun onneksesi näytöllä näkyvä kuva vaihtelee kamerasta toiseen ja juuri silloin sinun tulee ottaa askeleesi vapauteen. Mutta älä jää kiinni – jos jäät, joudut suoraan takaisin alkupisteeseen! Pelissä on 48 hauskaa tehtävää ja neljä vaikeustasoa aloittelijasta mestariin. Haastetehtävien ratkaisut voit tarkistaa englanninkielisen ohjeen loppupuolelta.

Alcatrazista paetaksesi joudut käyttämään loogista ajattelukykyäsi ja ongelmanratkaisukykyjäsi. Kun et pelaa, voit säilyttää tehtäväkortit, seinäpalat, tikkaat ja vankinappulan pelilaudan pohjassa, mikä tekee säilyttämisestä helppoa ja pelistä täydellisen matkalle mukaan otettavaksi. Alcatraz sopii aikuisille ja lapsille kymmenestä ikävuodesta ylöspäin.

Pelilaatikon sisältö: pelilauta, vankinappula, seinäpalat (12 kpl), tikkaat, tehtäväkortit (24 kpl), peliohjeet (suomi/englanti)