Toimitusehdot

Tilaaja

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi mahdollisuuksien mukaan  viimeistään kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitusaikamme on tällöin 3-7 arkipäivää postin jakeluaikatauluista riippuen. Joidenkin tuotteiden kohdalla toimitusaika saattaa olla pidempi.

Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana.

Toimituspaikka

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan, suoraan asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen.

Toimituskulut

Postipaketti

Tilauksen postikulut ovat 3,90-9,90 eur / tilaus vaihdellen tuotekohtaisesti. Maksimissaanpostikulut ovat kuitenkin 9,90 euroa riippumatta tilattavien tuotteiden määrästä. Tällöin tuote postitetaan lähimpään postiin.

Ovelle-paketti

Ovelle-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti tilauksen lähetyspäivästä seuraavana työpäivänä (ma–pe) klo 14 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista. Ovelle-paketin voi tilata myös suoraan työpaikalle. Ovelle-paketin toimituskulut ovat 12,90 eur / tilaus.

 

Ennakkomaksu

Ennakkomaksulla eli tilisiirrolla maksettava tilauksen maksu suoritetaan vuorokauden kuluessa tilauksesta OivallusPelien tilille nro: 833037-10135672. Tilaajalle toimitetaan sähköpostitse tilausvahvistus, josta ilmenee maksettava summa ja maksuun tarvittavat muut tiedot. Tilaus toimitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Ennakkomaksu tilisiirrolla

  • tilille Sampo 833037-10135672 (maksun saajaksi OivallusPelit)
  • saat tilauksesi loppusumman ja maksuun tarvittavat muut tiedot sähköpostiisi tehdessäsi tilauksen jollakin seuraavista tavoista:
  • verkkokauppaosto
  • sähköpostilla tilaus osoitteesta
  • lähetämme tilauksesi maksusuorituksen näkyessä tilillämme

Tilisiirto on yhtä turvallinen vaihtoehto kuin asioisit normaalisti nettipankissasi.

 

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti ja palautuksesta on aina ilmoitettava meille.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Tuote palautetaan OivallusPeleille asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton. Liittäkää palautukseen tilauksen mukana tullut lähete. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Tuotteen voi virhetapauksessa vaihtaa uuteen tai saada tuotteen hinnan takaisin. Palautamme asiakkaalle lähetyskulut jos koko lähetys palautuu meille. Kuluttajalla on oikeus tutustua tavaraan mutta palautusoikeus menetetään mikäli:

  • asiakas ei voi osoittaa milloin on saanut tavaran haltuunsa
  • kaupan peruutusta koskeva ilmoitus tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivän kuluessa tavaran saamisesta
  • tavaraa on käytetty tai
  • tavara on vahingoittunut asiakkaan puutteellisesta pakkauksesta tai muusta asiakkaasta riippuvasta syystä johtuen

Palautusosoite:

OivallusPelit
Asiakaspalautus
Rinnekuja 13
33960 PIRKKALA

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Muistakaa siis ilmoittaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Halutessanne voimme maksaa hyvityksen myös OivallusPelien lahjakortilla. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta.
Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme sähköposti: tai puhelimitse: 0400 338 656

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa OivallusPeleille, joko sähköpostitse osoitteeseen tai puhelimitse 0400 338 656. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Oivalluspelien antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran niin OivallusPelit korvaa viallisen tuotteen uudella tai palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

Ylivoimainen este (Force majeure)

OivallusPelit ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy OivallusPelien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Oivalluspelien toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Asiakasrekisteriseloste

OivallusPelit verkkokauppa kerää asiakkaan tunnistamiseen tarvittavia tietoja kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen sekä mahdollisesti puhelinnumeron. Nämä tiedot tallentuvat tietokantaan rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä. Verkkopankkimaksut tapahtuvat SSL-suojatussa yhteydessä pankkien ja luottokunnan omissa järjestelmissä emmekä näe tai tallenna pankkimaksutietojanne missään vaiheessa.

Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 24 % (kirjoihin 10 %).
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.