Oivallus Varainhankinta

Oivallus Varainhankinta (kouluille, seuroille, kerhoille, yhdistyksille ja päiväkodeille)

OivallusPelit Finland, maahantuo, myy ja valmistaa laadukkaita opetuksellisia pelejä, leluja ja opetusvälineitä. Tuotteemme ovat opetuksellisia, myyvän näköisiä, ajattomia eli kausivaihteluista riippumattomia. Useisiin tuotteisiimme meillä on Suomessa yksinmyyntioikeus ja niitä saa Suomesta ainoastaan meidän myyntiverkostomme kautta. Tuotteistamme löytyy useita hauskoja arjen piristäjiä, oppimisen edistäjiä tai vaikka joululahjaideoita.

Oivallus-varainhankintapalvelun avulla voit kerätä matkakassaa esimerkiksi luokkaretkeä, joukkueleiriä tai leirikoulua varten. Ja mikä parasta: myynti tapahtuu ilman riskiä!!

Miten kaikki toimii?

  • Koulun, seuran tai luokan yhteyshenkilö tilaa meiltä esitteen sähköpostiinsa.
  • Itse varainkeruu aloitetaan myymällä Oivallus-tuotteita esitteen avulla sukulaisille, tuttaville, työkavereille, naapureille yms.
  • Myyntiprojektin päätteeksi tehdään porukkatilaus, joka lähetetään meille sähköpostilla
  • Toimitamme kimppatilauksenne tuotteet teille normaalitilanteessa viikossa. Varainhankintatilauksen toimituspaikaksi suositellaan osoitetta, jossa joku pystyy vastaanottamaan tuotteet toimituspäivänä.
  • Toimituksen jälkeen teillä on 14 päivää aikaa jakaa tavarat ja kerätä rahat ennen laskun erääntymistä. Varainhankintamyynnistä teille jäävän provision osuus on vähennetty laskun loppusummasta. Tilitätte siis myyntikampanjan tuoton ja provision välisen erotuksen meille.

Paljonko meille jää myynnistä rahaa luokkaretkeä, joukkueleiriä tai leirikoulua varten?

  • Varainhankintamyynnin provisio tuotteista on tuotekohtainen ja se on keskimäärin 35% myynnin arvosta.
  • Hyvin onnistunut varainkeruu tuottaa keskimäärin 500 – 1200 euroa (noin 100-150 myytyä tuotetta) . Onnistuneen kampanjan paras myyjä palkitaan tuotelahjakortilla.

Annamme mielellämme tarkempaa tietoa sekä lähetämme varainhankinnan myyntiesitteet nähtäväksi.

LISÄTIETOJA PAIKALLISILTA EDUSTAJILTAMME SEKÄ:

OivallusPelit Finland, Rinnekuja 13, 33960 Pirkkala
puh. 0400 338 656,

www.oivallus.com