Kotikutsut

Oivallusemännäksi/Oivallusisännäksi

OivallusPelit Finland maahantuo, myy ja valmistaa laadukkaita, opetuksellisia ja lapsen kehitystä tukevia tuotteita pääasiassa päiväkoti- ja alakouluikäiselle lapsille ja nuorille. Asiakkaitamme ovat koulut, päiväkodit, vanhainkodit, terveydenhuollon eri kuntoutusyksiköt sekä yksityishenkilöt.

Kutsu esittelyyn ystäviä, sukulaisia, työtovereita sekä tuttavia harrastustesi parista, kaikkia heitä jotka haluavat ostaa lapsille, lapsenlapsille tai isovanhemmille kehittäviä ja opetuksellisia pelejä ja leluja. Saat miellyttävän yhteisen hetken valitsemiesi ihmisten seurassa. Samalla saat mahdollisuuden ostaa kasvatusalan ammmattilaisten suosittelemia kehittäviä pelejä omille lapsillesi ja läheisillesi tarvitsematta lähteä kauppojen tungokseen ja jonoihin. Oivalluspelejen esittelyn tekee aina asiantunteva Oivalluspelejen jälleenmyyjä.

Ainutlaatuinen etu emännillemme ja isännillemme!

Oivallus muistaa illan emäntää/isäntää esittelyn jälkeen houkuttelevalla lahjalla, jonka arvo perustuu esittelyssäsi olleeseen myyntiin. Emäntä saa tuotelahjakortin, joka arvo on 10 % illan myynnistä. Lahjakortilla emäntä voi ostaa haluamiaan Oivalluksen tuotteita (lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi).

Lisätietoja:
Puh: 0400 338 656 tai e-mail:

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää