Jälleenmyyjäksi / Edustajaksi

Ryhdy OivallusPelien Jälleenmyyjäksi ja/tai Edustajaksi!

OivallusPelit Finland hakee Jälleenmyyjiä ja Edustajia eri puolille Suomea.

Olet tervetullut mukaan iloiseen ja energiseen OivallusPelien Jälleenmyyjien ja Edustajien joukkoon!

Edustajana voi toimia hyvin monella tapaa. Useimmiten kohderyhmiä ovat:

– päiväkodit
– koulut
– seurakunnat
– MLL
– terapiapalvelut
– vanhustyö
– kotikutsut
-yksityishenkilöt
– paikallinen kauppaedustaminen
– oivallus varainhankinta kouluille, seuroille yms.

OivallusPelien Jälleenmyyjänä ja/tai Edustajana olet mukana laadukkaiden ja opettavaisten pelien myynnin kärkijoukoissa. Pidämme sinut ajan tasalla uutuuksista ja tämän hetkisistä trendeistä. Pelikonsulttinamme olet oman alueesi laadukkaiden opetuksellisten pelien asiantuntija ja esittelijä. Myyt tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia alansa huipputuotteita. Nämä pelit asiakkaan täytyy nähdä itse ja kokemuksen kautta ihastua. Opetuksellisten pelien markkinointi on alana uusi, joten kotikutsuille, tapaamisiin ja tapahtumiin on riittänyt kiinnostuneita. Laadukkuus, ainutlaatuisuus, opetuksellisuus ja kilpailukykyiset hinnat ovat meidän valttimme.

OivallusPelit Jälleenmyyjänä ja/tai Edustajana päätät itse työajoistasi. Oma panostuksesi ja innostuksesi määräävät miten suureksi ansiosi kasvavat. Joka tapauksessa hyvityksesi on on huomattava osa  myynnistäsi. Saat myös mahdollisuuden ostaa lapsillesi ja läheisillesi opetuksellisia ja kehittäviä pelejä ja leluja aina reilulla alennuksella. Tämä on etu, jota Jälleenmyyjämme ja Pelikonsulttimme arvostavat.

Aloittaaksesi OivallusPelien Jälleenmyyjänä ja/tai Edustajanaa et tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta, mutta on tärkeää, että olet kiinnostunut lapsista tai lasten oppimisesta. Nautit myös uusien ihmisten tapaamisesta.

Mikäli tämän lisäksi haluat olla tekemässä tunnetuksi ja myymässä ainutlaatuisia, erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja ehdottomasti lapsen oppimista tukevia tuotteita niin saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö/yritys.

Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin OivallusPeleissä, niin kerromme sinulle lisää Jälleenmyyjänä ja/tai Edustajana aloittamisen vaihtoehdoista.

Haluatko tietää lisää OivallusPelien Jälleenmyyjänä ja/tai Edustajana toimimisesta?

Voit soittaa meille numeroon:  0400 338 656 tai lähettää sähköpostia osoitteella:

Ota rohkeasti yhteyttä!